Klankschalen-en-tingshas

Uit den Vreemde heeft een zeer groot assortiment klankschalen. U vindt bij ons zeer kleine schalen met zuivere hoge tonen tot de grote zware schalen tot 4 kilo. De prijzen bedragen van Euro 11,= t/m Euro 250, =.

Uit den Vreemde heeft ook een aantal therapeuten in haar klantenkring. Speciaal voor deze groep hebben wij de zgn. klankbadschalen. Dit zijn enorme schalen met een doorsnede van 70 cm en een gewicht van rond 10 kilogram.

Wij raden iedereen aan om ons eens langs te komen en onze topkwaliteit schalen op hun geluid te beoordelen. Een bekende bevriende therapeut zei heel terecht: Jij kiest de schaal niet, maar de schaal kiest jou !!

Onze klankschalen en tingsha’s worden uit 7 verschillende metalen gemaakt, daardoor gaan ze zingen. Ze hebben veel boventonen. Deze klanken kunnen diepe gevoelens losmaken, helend werken op lichaam en geest en helpen bij meditatie. Er zijn in Nederland veel Indiase schalen op de markt maar deze machinaal vervaardigde schalen hebben niet de vereiste metalen en zingen veel minder.

De volgende metalen moeten gebruikt worden:

Goud – Zon
Zilver – Maan
Kwik – Mercurius
Koper – Venus
IJzer – Mars
Tin – Jupiter
Lood – Saturnus

In onze winkel verkopen wij ook verschillende boeken over klankschalen.